Control area reinforcement

Control area reinforcement

ЧП "Ар-Кадия"
Bezahlt

Betriebssystem:
Sprache:

Beschreibung

Add-in compares the actual area reinforcement (floors and walls) and required reinforcement obtained in the program Autodesk® Robot® Structural Analysis.

Verification of the actual reinforcement with this add-in can be performed after importing the required reinforcement from Autodesk Robot Structural Analysis only.

The results of the comparison are available in the form of isopoles or text values.

The red color of isopoles indicates on the parts of the plate where there is not enough reinforcement or the element does not contain area reinforcement.

To analyze the reinforcement of a single element (or elements), you must select the desired element and then start the add-in. You can choose: an element, its analytics or area reinforcement. Then the results will be displayed only for the selected element (s).

 

Note: This app uses a custom installer (and not the standard App Store installer). 

Hilfe lesen

Informationen zu dieser Version

Version 4.0.0, 21.12.2018
New version for checking area reinforcement in Revit.

Screenshots und Videos


Kundenbewertungen

(1 Bewertung)

|

Technische Hilfe erhalten
  • Армирование по площади не используют для зон усиления
    Дмитрий Ильюхин | Dezember 18, 2018

    Армирование по площади перерезается проемами в плите, а зона дополнительного армирования не подразумевает разрезки стержней, таким образом использование данного скрипта не приминимо к практике. Либо делать подобное для армирования по траектории (его отверстия не перерезают) либо для отдельных арматурных стержней (но как я понял, это не осуществимо, хотя и очень необходимо)


    Nicolay Adamchuk | Dezember 19, 2018

    1. Если в проекте не используется "Армирование по площади, то действительно данное приложение не подходит для анализа.  2. В следующей версии - добавим "Армирование по траектории ". 3. Армирование для отдельных стержней можно реализовать. Но придется, как минимум, задавать пaраметр, указывающий на принадлежность стержня верхнему или нижнему слою армирования. И пока не ясно - захочет ли пользователь выполнять эту дополнительную работу для такого анализа.

Nach oben